top of page
The Contract

SpanjeTaxatie.com

Taxatie huis Spanje

Taxatie voor het verkrijgen van een financiering of SpanjeHypotheek

Voor het verkrijgen van een BuitenlandHypotheek of SpanjeHypotheek bij een Nederlandse bank/geldverstrekker met de Spaanse woning als onderpand. SpanjeTaxatie.com is als taxateur door Nederlandse geldverstrekkers in het buitenland erkend. Je weet zeker dat het taxatierapport wordt geaccepteerd.

ST (2).jpg
ST (10).jpg

WOZ-Taxatie voor uw IB-aangifte

Voor het vaststellen van de WOZ-waarde, nodig voor je IB aangifte bij de Nederlandse Fiscus. Dit is een andere waarde dan de Spaanse “Valor Catastral”!

Taxatierapport voor herinvestering en fiscale vraagstukken

Bij herinvestering en fiscale vraagstukken wordt SpanjeTaxatie.com regelmatig ingeschakeld om een rapport op te stellen, bestemd voor de Nederlandse Fiscus. Ook bij herinvestering en vraagstukken op het gebied van vermogensbelasting, kunnen wij je van dienst zijn en kun je ons rapport ter onderbouwing gebruiken.

ST (16).jpg

Taxatie voor verkoop

U bent voornemens om uw huidige woning in Spanje te gaan verkopen. SpanjeTaxatie.com verzorgt voor u een uitgebreid taxatierapport waarin de actuele marktwaarde is genoteerd. Uiteraard is deze waarde onderbouwd, want op dit moment staan woningen in Spanje voor de meest uiteenlopende bedragen te koop. Zo doet u uzelf niets te kort!

ST (19).jpg
Distanced Couple

Taxatie bij scheiding of een erfenis

Niet veel mensen weten hoe belangrijk het is om een erkend taxateur aan te stellen die de waarde van uw huis vaststelt. SpanjeTaxatie.com geeft u snel inzicht in de werkelijke waarde van uw vermogen. Neem vandaag nog contact op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Bouwkundig onderzoek vastgelegd in een overzichtelijk rapport

Als Nederlander bent u terecht kritisch en stelt u hoge eisen aan de woning die u wilt kopen. Of als onderbouwing van de kwaliteit van de woning die u wilt verkopen. Niet alleen de locatie waar het huis staat en of alles juridisch in orde is, maar ook de bouwkundige staat waarin het zich bevindt is van groot belang. Zoals u wellicht weet verschilt de Spaanse bouwwijze sterk van die in Nederland. Dit heeft niet alleen te maken met het klimaat, maar ook de locatie van de woning. Ook de verschillende seismografische risico’s in het land spelen tijdens ons onderzoek een belangrijke rol.

Het bouwkundig rapport van SpanjeTaxatie.com geeft u duidelijkheid over de bouwkwaliteit en de staat waarin de woning zich momenteel bevindt! Voorkomen is beter dan genezen!

ST (6).jpg

Professionele en onafhankelijke aankoopbegeleiding

SpanjeTaxatie.com kan u professioneel en onafhankelijk begeleiden bij de aankoop van uw droomhuis. Wij maken met u vooraf een duidelijke en vaste  prijsafspraak. En dit maken wij dan ook nog eens kenbaar aan de verkoper tijdens het aankoopproces. Hierdoor hoeft deze niet de makelaarscommissie bij zijn verkoopprijs op te tellen! Wij zijn voor u met onze kennis op vele vakgebieden beschikbaar. Verder werken wij samen met een van onze advocaten om de juridische zaken goed te controleren en te regelen. SpanjeTaxatie.com heeft geen grote kantoren, veel personeel en dure websites. Hierdoor kunnen wij de u de laagste aankoopprijs garanderen!

ST (13).jpg
bottom of page