top of page

Huis kopen in Spanje

Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis, een investeringsmogelijkheid, een taxateur of een bouwmanager in Spanje; wij zijn hier om jou uitgebreid van dienst te zijn. ​

Wij zijn meer dan een Nederlandstalige taxateur en makelaar in Spanje. Een betrouwbare partner voor alles wat komt kijken bij een huis in Spanje: kopen, verkopen, beleggen, taxeren, bouwkundige keuring, bouwen, verbouwen, bouwtoezicht, (ver)bouwinspectie en beheren. Op onze website van 2Casa.es kun je zoeken naar jouw droomhuis in Spanje en staat extra informatie over alles dat te maken heeft met de bouw en het verbouwen van woningen in Spanje. Zoeken kan direct hierboven. Klik op de zoekmachine bovenaan deze pagina om direct te starten of op het onderstaande logo voor meer informatie. 

 

Of je nu een huis zoekt aan de Costa Blanca, Costa Cálida, Costa del Sol of een van de andere costa’s, wij helpen jou bij het kopen van een huis in Spanje.

Grootste huizenaanbod Spanje

Via ons netwerk van betrouwbare partners zoeken we samen de villa die, of het appartement dat voldoet aan al je wensen. Gedurende het gehele aankoopproces en daarna staan wij aan jouw zijde; hierdoor kun je gegarandeerd na het kopen van je huis in Spanje zorgeloos genieten!

Nederlandse makelaar in Spanje

Wij zijn er vooral voor "leuke mensen"; want werken met leuke mensen maakt het leven plezierig!

LogoNW2-removebg.png
bottom of page