top of page

Bouwkundig onderzoek vastgelegd in een overzichtelijk rapport

Door de druk van de Spaanse woningmarkt worden op dit moment de risico´s voor kopers flink verhoogd op het gebied van de bouwkundige staat van de woningen in Spanje. Ook als het huis dat je wil gaan kopen er nóg zo netjes uitziet dan kan er altijd wat verdoezeld zijn en is het raadzaam een bouwkundig onderzoek uit te laten voeren door een ervaren partij als SpanjeTaxatie.com. Een naar verhouding kleine en vooral goede investering behoedt je voor een miskoop of een ondoordachte beslissing! SpanjeTaxatie.com is dé specialist met jarenlange ervaring in het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek door heel Spanje en natuurlijk alle Costa´s!

 

Als Nederlander ben je terecht kritisch en stel je hoge eisen aan de woning die je wil kopen. Maar ook als je je woning wil verkopen kan het bouwkundig rapport van SpanjeTaxatie.com de bouwkwaliteit onderbouwen. Niet alleen de locatie waar het huis staat en of alles juridisch in orde is, maar ook de bouwkundige staat waarin het zich bevindt is van groot belang. Zoals je wellicht weet verschilt de Spaanse bouwwijze sterk van die in Nederland. Dat heeft niet alleen te maken met het klimaat, maar ook de locatie van de woning. Ook de verschillende seismografische risico’s in het land spelen tijdens ons onderzoek een belangrijke rol.

Het bouwkundig rapport van SpanjeTaxatie.com geeft je duidelijkheid over de bouwkwaliteit van het huis en de staat waarin de woning zich momenteel bevindt!

 

Voorkomen is beter dan genezen!

ST (6).jpg
bottom of page