top of page

Bouwkundige Inspectie Spanje

Door de druk van de Spaanse woningmarkt worden op dit moment de risico´s voor kopers flink verhoogd op het gebied van de bouwkundige staat van de woningen in Spanje. Ook als het huis dat je wil gaan kopen er nóg zo netjes uitziet dan kan er altijd wat verdoezeld zijn en is het raadzaam een bouwkundige inspectie of bouwkundige keuring uit te laten voeren door een ervaren partij als SpanjeTaxatie.com. Een naar verhouding kleine en vooral goede investering behoedt je voor een miskoop of een ondoordachte beslissing! SpanjeTaxatie.com is dé specialist met jarenlange ervaring in het uitvoeren van een bouwkundige inspectie en bouwkundige keuring door heel Spanje en natuurlijk alle Costa´s!

 

Als Nederlander bent je terecht kritisch in jouw keuze en stel je hoge eisen aan de woning die je wil kopen. Niet alleen de locatie van het huis en of alles juridisch in orde is, maar ook de bouwkundige staat waarin het zich bevindt is van groot belang. Zoals je wellicht weet verschilt de Spaanse bouwwijze sterk van die in Nederland. Dit heeft niet alleen te maken met het klimaat, maar ook met de locatie van de woning. Ook de verschillende seismografische risico’s in het land spelen hierbij een belangrijke rol.

De bouwkundige inspectie van SpanjeTaxatie.com geeft je snel en direct inzicht in de bouwkwaliteit van het huis en de staat waarin de woning zich momenteel bevindt. Onze bevindingen worden later vastgelegd in een overzichtelijk rapport. Voorkomen is beter dan genezen!

ST (6).jpg
bottom of page